HAMAROSAN ÚJRA MEGJELENIK! Maria Minaar – Emu tenyésztők kézikönyve – Gazdaságos módszerek emukhoz, struccokhoz és nandukhoz

10 300 Ft

Hosszú évek után hamarosan ismét kapható Magyarországon az Emu tenyésztők kézikönyve, kizárólag a magyaremu.hu webáruházában.

Írj a hello@magyaremu.hu e-mail címünkre és értesítünk, amint a könyv készleten lesz!

A könyv alapmű azoknak, akik emutenyésztésben gondolkodnak, vagy már megtették az első lépéseket terveik megvalósításához, de azok is nagy haszonnal forgathatják, akik már gyakorlott emutenyésztők, lévén hogy jelenleg Magyarországon ez az egyetlen fellelhető, a teljes emutenyésztést, annak gazdasági vonatkozásait átfogó, az emu vágását, termékeit részletesen leíró szakkönyv. A könyvben rengeteg fotó, ábra, táblázat teszi még szemléletesebbé az abban foglaltakat.

A strucctenyésztőknek, nandutenyésztőknek is hasznos olvasmány lehet, hiszen a szerző külön fejezetet szentel ennek a két futómadár fajnak.

Elfogyott

Leírás

A könyv teljesen új és hasznos információkat közöl az emu (továbbá a strucc és nandu) kereskedelmi célra történő tenyésztéséről, így többek között a hús feldarabolásáról és marketingjéről, a zsírral kapcsolatos kutatásról, a szelektív tenyésztésről, a betegségekről, a betegség-megelőzésről és a legújabb keltetési technikákról. A könyve rendkívül hasznos lehet bárki számára, aki az emu, strucc vagy nandu tenyésztéssel kapcsolatba kerül – akár tenyésztőként, feldolgozóként, gyártóként, kutatóként, állatorvosként, vagy éppen egyszerű érdeklődőként.

További információk

Megjelenés

2002

Kiadó

Pannon Emu

Méretek

200 x 265x 20 mm

EAN

9781110144242

Oldalszám

328 oldal

Nyelv

magyar

Kötésmód

ragasztott puhatáblás

Maximálisan rendelhető mennyiség

1 db

Egyéb információ

Viszonteladókat nem áll módunkban kiszolgálni.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„HAMAROSAN ÚJRA MEGJELENIK! Maria Minaar – Emu tenyésztők kézikönyve – Gazdaságos módszerek emukhoz, struccokhoz és nandukhoz” értékelése elsőként